Σχετικά με μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το «άμμος κ γυαλί» ξεκίνησε την λειτουργία του το έτος 1995 και συνεχίζει μέχρι σήμερα με μεράκι και όρεξη να σας παρέχει προϊόντα που αφορούν το χώρο της διακόσμησης και της επίπλωσης τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού χώρου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Στο κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Δράμας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντα επωνύμων εταιριών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υαλικά, μικροέπιπλα, φωτιστικά είδη, οικιακά σκεύη, είδη διακόσμησης και είδη δώρων.
Κύριο μέλη μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες μας μέσω της άμεσης και γρήγορης εξυπηρέτησης των απαιτήσεων, ιδεών και προτιμήσεών τους πάντοτε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αποφασίσαμε την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (eshop) όπου μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό προς εσάς περιβάλλον, μπορείτε να περιηγηθείτε στην συλλογή των προϊόντων μας, να ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβές μας αλλά και τις τρέχουσες προσφορές.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τον λόγο αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ερώτημα.
Καλή περιήγηση!

sandglass.gr by “ΑΜΜΟΣ & ΓΥΑΛΙ”
ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΝΕΣΙΔΟΥ

Κωνσταντινουπόλεως 8, Τ.Κ. 66133, Δράμα
Τηλέφωνο: (+30) 25210 46046
Email: info@sandglass.gr

ΑΦΜ 140356512 – ΔΟΥ ΔΡΑΜΑΣ  – ΓΕΜΗ 051814119000

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Σε παραγγελίες άνω των 50€.

100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

& Συνέπεια