Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημά μας

Η πληρωμή θα γίνεται με την παράδοση των προϊόντων με μετρητά ή πιστωτική – χρεωστική – προπληρωμένη κάρτα στις ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος της επιχείρησης.

2. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier)

Για προϊόντα έως δέκα (10) κιλά, η παραγγελία σας αποστέλλεται με την υπηρεσία «Πόρτα-Πόρτα» της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier, στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο χρήστης στα στοιχεία χρέωσης.
Για προϊόντα μέχρι τρία (3) κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€ (συμπ. ΦΠΑ).
Για προϊόντα από τρία (3) κιλά μέχρι και δέκα (10) κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€ (συμπ. ΦΠΑ).
Υπάρχει η επιλογή παραλαβής και κατά την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση.

3. Με μεταφορική εταιρεία

Για προϊόντα από δέκα (10) κιλά και πάνω, η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρεία γενικών μεταφορών με την επωνυμία «Ένωση Μακεδονίας» στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο χρήστης στα στοιχεία χρέωσης.
Για προϊόντα από δέκα (10) κιλά και πάνω, τα έξοδα αποστολής είναι 8,00€ (συμπ. ΦΠΑ).

Η παράδοση γίνεται συνήθως από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής ο χρήστης μπορεί να εξοφλήσει τις αγορές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή.
Η χρέωση για την αντικαταβολή είναι, όπως προαναφέρθηκε, 2,00€ (συμπ. ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα.
Πριν την αποστολή η επιχείρηση θα επικοινωνήσει με τον χρήστη.

Δωρεάν μεταφορικά που ισχύουν για όλους τους τρόπους αποστολής
Για παραγγελίες προϊόντων άνω των δέκα (10) κιλών, αξίας πάνω των 50,00€, η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν στην διεύθυνση που υπέδειξε ο χρήστης με εταιρεία γενικών μεταφορών με την επωνυμία «Ένωση Μακεδονίας» σε όλους τους νομούς της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 12:00 μ.μ. θα αποστέλλονται εντός της ίδιας ημέρας εκτός αν υπάρχει διαφορετική ενημέρωση από την επιχείρηση.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων υπόκειται σε συνεχείς διακυμάνσεις. Σε περίπτωση έλλειψης αποθέματος ο πελάτης ενημερώνεται εντός μιας (1) εργάσιμης μέρας από την ημέρα παραγγελίας του.