Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμών

Για την εξυπηρέτησή των χρηστών της ιστοσελίδας, αυτοί μπορούν να επιλέξουν την πληρωμή των αγορών τους, τους εξής τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος
Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο χρήστης και ΜΟΝΟ για παράδοση παραγγελιών εντός της ελληνικής επικράτειας, ενώ ισχύει για παραγγελίες ποσών έως και 499,00€. Άλλωστε, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3842/2010 όπως ισχύει σήμερα, όλες οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) από 500,00€ και πάνω θα πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.
Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση 2,00€ (συμπ. Φ.Π.Α.).

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Ο χρήστης μπορεί να προεξοφλήσει την παραγγελία του, καταθέτοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας του στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης είναι η εξής:
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγει ως επιθυμητό τρόπο πληρωμής «Κατάθεση σε τράπεζα».
Στη συνέχεια καταθέτει το χρηματικό ποσό σε ένα εκ των παρακάτω τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης:

Δικαιούχος: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΝΕΣΙΔΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΙΒΑΝ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

0052-4109-6310-981

GR08 0172 2410 0052 4109 6310 981

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

33700201768

GR93 0110 3370 0000 3370 0201 768

Ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνει τον αριθμό της παραγγελίας του (είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας).
Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά η επιχείρηση (με αποστολή email του σχετικού αποδεικτικού της τράπεζας ή με τηλεφωνική επικοινωνία) προκειμένου να προβεί στην ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας.

3. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας
Ο χρήστης δύναται να προβεί στην παραγγελία από το www.sandglass.gr και να παραλάβει τα προϊόντα αυτής από το φυσικό μας κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 8 στην πόλη της Δράμας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν υφίσταται χρέωση εξόδων αποστολής.

4. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής/Προπληρωμένης Κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δέχεται όλες τις χρεωστικές/προπληρωμένες/πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη cPanel, Inc.). Για τις αγορές με κάθε είδους κάρτα, ο χρήστης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα του ζητηθεί να συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό επιχείρησης, τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης επιχείρησης. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.